domingo, noviembre 13, 2005

Més bons, més lletjos i més dolents....

Bé... aquí anirem posant més bons, més lletjos i més dolents....


PHILIP (noiet entusiasta)
Aquest d'aquí és en Philip, el nostre jove escuder...
Quan Els 6dB van tornar a marxar d'aventures, es van endur amb ell aquest vailet que ben segur d'aquí poc es convertirá en un gran heroi....

Per ara no ha fet res espectacular, a part de guardar cavalls i ajudar-nos en tot el que pot...
(veure Ad Memoriam)




REVAN & NAVAE (Mags Elfs)
Al final... Mestre i aprenent es van acabar atonyinant...
En Revan era el mag més imoportant del poble d'elfs maleït, en Navae (seguidor de Lolth) va aconseguir robar un amulet dels tres desitjos, Revan el va descubrir i en una gran lluita el va derrotar. Navae va poder formular un desitg, emportar-se el poble amb ell i així fou com es va maleïr el poble fins que els 6dB van aconseguir desfer l'embolic.


La Banda Daurada
Bé... estem a punt d'acabar de conéixer als membres de La Banda Daurada... Un grup d'aventurers que no va tenir sort i... bé... amb una mica de sort algú s'hi gastarà diners per resucitar-los... o potser millor que descansin en pau...
De moment n'hem trobat dos dels quatre... i tots dos ben morts...




Samir (guia simpàtic)

Mentre era viu, vam conéixer a en Samir, un guia que ens volia guiar fins a Lerick . Tot i això va ser posseït per l'espectre d'en Navae i en Demirel el va desposeïr per la vía ràpida.
Sempre el reocordarem en els futurs exorcismes que fem....



Sir Brian Derban & Co
Camí de l'Oest... Ens hem topat amb Sir Brian Derban & Co ( Eric Tramble, espadatxí; el seu segon. Els germans Crestkill, 2 bessons molt friquis del tema armes i armadures (interessats en saber més detalls técnics de l'espasa d'en Demirel)."Sir" Rickinson DeNorland, de la Costa de la Espasa, tot un "galant", que sembla molt encapritxat amb els encants de la Talindra.Lornal, un humà baixet i malcarat.Petri, un humà alt i simpàtic i Ogre, un paio enorme i bastant curtet.)
Tots aquest serien gent normal i corrent si no fosin tots... Malignes...


I per ara... ja está... d'aquí poc... més gent....